Werken in het onderwijs

Wil jij het verschil maken in het onderwijs?

Onderwijs is altijd in ontwikkeling en als collega draag je hieraan bij. LVO-medewerkers zijn ondernemende professionals. Regelmatig hebben we interessante vacatures van Maastricht tot Venray. Eén van onze scholen past ongetwijfeld bij jou!

Vio Heuts
Docent Nederlands
Graaf Huyn College in Geleen

Vio Heuts komt oorspronkelijk uit Roemenië. In 2003 kwam ze naar Nederland en heeft ze haar carrière opnieuw opgebouwd. Een prestatie om trots op te zijn. Haar streven om het beste uit haar leerlingen te halen, weerspiegelen haar passie voor het onderwijzen en haar betrokkenheid bij de groei en ontwikkeling van haar leerlingen.

Lees het interview
Bora Uludag
Docent Duits
Compass in Brunssum

“Ik was geen brave leerling op het VO en had vooral interesse in mijn klasgenoten. Je zou kunnen zeggen dat ik rond mijn 20e het licht zag en het onderwijs omarmde. Na mijn mbo-toerisme stoomde ik door en dacht: als dit zo lekker lukt, kan ik ook meer.”

Lees het interview
Eva Brauers
Ondersteuningscoördinator
Stella Maris College in Meerssen

“Goede ondersteuning is gewoon onmisbaar in het onderwijs!”, zegt Eva Brauers. “Ik merk dat mijn perspectief een waardevolle aanvulling is op school.” Tijdens haar studie pedagogiek koos ze de afstudeerstage ‘ondersteuningscoördinator’. Haar functie is een combi van coördineren, inspireren, netwerken, verbinden en beleid maken.

Lees het interview
Mano Pallandt
Teamleider
Dendron College in Horst

De leidinggevende kwaliteiten van Mano Pallandt werden al vroeg verzilverd. “Als net afgestudeerd docent LO had ik nog geen zin in onderwijs. Ik had veel ervaring in de horeca en kwam als vertegenwoordiger op een VO-school waar plotseling de docent LO uitviel. Je mag me best bellen als jullie wat uren hebben, zei ik.” Diezelfde avond kreeg hij voor de rest van het jaar een fulltime aanbod.

Lees het interview
Sharon van Dael
Docent muziek
Philips van Horne in Weert

Muziekdocent Sharon van Dael voelt zich als een vis in het water op scholengemeenschap Philips van Horne in Weert. Best logisch, want ze is ook oud-leerling. “Ik werk hier al bijna de helft van mijn leven. In 1997 haalde ik mijn conservatoriumdiploma. Ik koos ook voor dit vak door de muzieklessen die ik hier ooit kreeg. Toen ik op deze plek begon met werken wist ik het zeker: dit is mijn school!”

Lees het interview
Mitch Geenen
Docent aardrijkskunde
Groenewald in Stein

Mitch Geenen koos al vroeg en vol overgave voor het onderwijs. “Ik was op mijn zestiende klaar met de havo. Het was even wikken en wegen, maar VO paste beter bij me dan PO. Ik koos het vak op de open dag, omdat het verhaal van de studenten me zo aansprak.” Inmiddels is Mitch een onderwijsspecialist in hart en nieren. Op Groenewald in Stein geeft hij aardrijkskunde aan alle niveaus - vmbo tot en met vwo.

Lees het interview

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers