Werken bij LVO

Met 25 scholen op ruim 30 locaties, verzorgen wij een breed onderwijsaanbod aan meer dan 23.000 leerlingen, verspreid over heel Limburg en een school in Brabant. Elke school is uniek en er is altijd wel een school die bij je past: van praktijkonderwijs tot vwo, van technasium tot tweetalig onderwijs en van Agora tot vrijeschool onderwijs.
Wil jij het verschil maken in het onderwijs? Dan maken we graag kennis met je.

Vacatures

Een overzicht van alle vacatures staan op onze vacaturesite werkenbijlvo.nl. Op de hoogte blijven van onze vacatures? Houd onze vacaturewebsite in de gaten of volg onze sociale media. Staat jouw nieuwe baan er niet tussen? Schrijf je dan in voor een vacature alert.

Waarom werken bij LVO?

Betekenisvol werk

Jij bent belangrijk voor de ontwikkeling van jongeren. Wij bereiden hen voor op een toekomstige plek in de maatschappij en laten ze hun eigen talenten ontdekken. Met positieve aandacht helpen wij onze leerlingen groeien!

Leuke collega’s

We doen ons werk met plezier en dat brengen we ook over op onze leerlingen. Net als de leerlingen, houden je collega’s ook van een gezellige sfeer en een grapje op zijn tijd. Om alvast wat gezichten zien, lees je de verhalen van onze collega’s. Lees alle interviews

Vio Heuts
Docent Nederlands
Graaf Huyn College Geleen

Vio Heuts komt oorspronkelijk uit Roemenië. In 2003 kwam ze naar Nederland en heeft ze haar carrière opnieuw opgebouwd. Een prestatie om trots op te zijn. Haar streven om het beste uit haar leerlingen te halen, weerspiegelen haar passie voor het onderwijzen en haar betrokkenheid bij de groei en ontwikkeling van haar leerlingen.

Lees het interview
Mano Pallandt
Teamleider
Dendron College in Horst

De leidinggevende kwaliteiten van Mano Pallandt werden al vroeg verzilverd. “Als net afgestudeerd docent LO had ik nog geen zin in onderwijs. Ik had veel ervaring in de horeca en kwam als vertegenwoordiger op een VO-school waar plotseling de docent LO uitviel. Je mag me best bellen als jullie wat uren hebben, zei ik.” Diezelfde avond kreeg hij voor de rest van het jaar een fulltime aanbod.

Lees het interview
Eva Brauers
Ondersteuningscoördinator
Stella Maris College in Meerssen

“Goede ondersteuning is gewoon onmisbaar in het onderwijs!”, zegt Eva Brauers. “Ik merk dat mijn perspectief een waardevolle aanvulling is op school.” Tijdens haar studie pedagogiek koos ze de afstudeerstage ‘ondersteuningscoördinator’. Haar functie is een combi van coördineren, inspireren, netwerken, verbinden en beleid maken.

Lees het interview

Ontwikkelmogelijkheden

Je krijgt ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om te groeien in onze organisatie. Ben je bij ons toe aan een volgende stap in je loopbaan? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien, zowel binnen je eigen school als bij één van onze andere scholen. 

Van en met elkaar leren

Je staat er nooit alleen voor. Met ruim 2.900 professionals hebben we veel kennis in huis. Collega’s inspireren elkaar en wisselen kennis uit in projecten, door intervisie en netwerkbijeenkomsten. Onderwijs ontwikkelen is nooit af.

Cao 2023-2024

Als professionele onderwijsorganisatie hebben wij de zaken goed geregeld. Wij bieden een aantrekkelijk primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, zoals opleidingsmogelijkheden en het fiscaal voordelig kopen van een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement. Jouw professionaliseringsbudget zet je in voor opleiding en ontwikkeling. Kijk ook eens in de cao 2023-2024 van het voortgezet onderwijs en de salarisschalen voor een indicatie van het loon.

Een goede start

Als je start op een van onze scholen zorgen wij voor een goede introductie. We vinden een goede begeleiding van nieuwe collega’s heel belangrijk. Elke school heeft hiervoor een eigen introductieprogramma.

Kennismaken met het onderwijs

Overweeg jij een carrière in het onderwijs? Als zij-instromer wil je je vast eerst oriënteren. Dat kan via het Onderwijsloket. Ontdek welke routes er voor jou mogelijk zijn en welke functies je in het onderwijs kunt vervullen en met welke praktische zaken je rekening kunt houden als je in het onderwijs wilt werken.

Meer informatie over werken in het onderwijs als zij-instromer vind je op de website van de rijksoverheid

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers