RO-G21712-3103 banner.jpg

Werken bij LVO

Onderwijs is altijd in ontwikkeling en als collega draag je hieraan bij. LVO-medewerkers zijn ondernemende professionals. Medewerkers krijgen ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om hun betrokkenheid om te zetten in daden. We zetten ons samen in om creatieve oplossingen te zoeken voor bijvoorbeeld gepersonaliseerd onderwijs. Goede en gemotiveerde medewerkers komen samen tot goed onderwijs. Regelmatig hebben we interessante vacatures in heel Limburg, van Maastricht tot Venray. Eén van onze 23 scholen past ongetwijfeld bij jou! Kijk daarom regelmatig op onze website www.werkenbijlvo.nl.

LVO is een grote werkgever en dat biedt voordelen: goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Bij LVO heb je ongeveer 2.800 collega’s. Wil jij het verschil maken in het onderwijs? Dan maken we graag kennis met je.

 

Alle vacatures

Een overzicht van alle vacatures staan op de website www.werkenbijlvo.nl.  

Op de hoogte blijven van onze vacatures? Houd onze vacaturewebsite in de gaten of volg ons via LinkedIn

Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden 

LVO Vacatures