4-6-2024 dinsdag 4 juni 2024

Van Horne Pop: kom kijken!

dinsdag 4 juni 2024

Dit jaar wordt Van Horne Pop weer georganiseerd in Muziekcentrum de Bosuil in Weert. Het evenement vindt plaats op vrijdagavond 14 juni. Het is een avond verzorgd door de beste muzikale talenten van heel LVO Weert. Zij staan centraal tijdens deze avond. Maar liefs 12 bandjes bestormen deze avond het podium. Ook de docentenband verzorgt een optreden. De avond begint om 19:30 uur.

Kaartverkoop

De online kaartverkoop is begonnen. Via de website van De Bosuil kun je kaartjes bemachtigen. 


Volg Van Horne Pop!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Kijk dan op de Facebookpagina en/of Instagram om dit evenement in de gaten te houden. Hier wordt de informatie over de deelnemende bands en duo’s gedeeld.

VHP Poster

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers