26-9-2023 dinsdag 26 september 2023

Drukbezochte reünie 375-jarig bestaan Het College

dinsdag 26 september 2023

Drukbezochte reünie 375-jarig bestaan Het College I De reünie ter gelegenheid van het 375-jarig bestaan van Het College op zaterdag 23 september jl. is druk bezocht. Zo’n 1900 oud-leerlingen en oud-docenten waren aanwezig in de feesttent aan de Parklaan in Weert. Herinneringen werden gedeeld en vele foto’s werden genomen. Met ‘Those were the days’ zorgden Joep Roelofsen en Phil Aspers ervoor dat er gedanst kon worden. Maar de organisatie had ook nog een speciale verrassing voor alle aanwezigen.

Tevreden

“Iedereen amuseert zich, er is een geweldige sfeer”, zo vertelt oud-docent Jo Curfs aan het begin van de grote reünie. De afgelopen maanden heeft hij, samen met vier anderen, hard gewerkt aan de organisatie van wat het hoogtepunt van het 375-jarig jubileum van Het College moet worden. “We zijn geweldig tevreden”. En die mening werd gedeeld door de vele aanwezigen.

Verrassing

Voor hen had de organisatie nog een verrassing in petto. De docentenband kwam in actie. Dat is een traditie die in de jaren ’80 is ontstaan, zo vertelt Curfs. “Een aantal docenten die muziek speelden gaan dan als ouwe rockers op het podium staan”. Rock-klassiekers als ‘Wild thing’ en ‘Rockin’ in the free world’ werden uit bolle borst meegezongen.

Afsluiting

De reünie werd afgesloten met ‘Those were the days’. Joep Roelofsen en Phil Aspers, ook oud-leerlingen van Het College, trakteerden de aanwezigen op hits uit de jaren ’80, ’90 en ’00.

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers