15-9-2023 vrijdag 15 september 2023

Dendron College ondertekent intentieovereenkomst met De Onderwegwijzer

vrijdag 15 september 2023

Door Dynamiek Scholengroep, Yuverta, Dendron College, gemeente Horst aan de Maas en ondernemersorganisatie O-twee Horst aan de Maas werd onlangs een intentieovereenkomst ondertekend die ervoor moet zorgen dat er meer verbinding komt tussen jongeren en bedrijven. De Onderwegwijzer heeft als doel om op een laagdrempelige manier de verbinding met elkaar aan te gaan en jongeren kennis te laten maken met de verschillende beroepen en bedrijven die er in Horst aan de Maas zijn.

Lees het volledige artikel van Hallo Horst aan de Maas, 15 september 2023

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers