28-6-2023 woensdag 28 juni 2023

Leerlingen Groenwald presenteren succesvolle onderzoeken aan Gemeente Stein

woensdag 28 juni 2023

Op woensdag 21 juni presenteerden de leerlingen van Groenewald hun onderzoek over een maatschappelijk probleem in de gemeente Stein. De leerlingen van havo 4 en vwo 5 deelden het onderzoek aan de gemeente en de geïnteresseerde leerlingen en docenten.

In de aula van Groenewald hadden ze posters van hun onderzoek opgehangen en vol enthousiasme gaven ze inzicht in de resultaten van hun onderzoek. Zowel wethouder Joep Ummels als burgemeester Leurs-Mordang waren onder de indruk van de kwaliteit van de onderzoeken en de manier waarop de leerlingen de resultaten presenteerden.

Het onderzoek van havo 4-leerlingen over drugsgebruik onder jongeren in Stein en het onderzoek naar het tegengaan van zwerfvuil werden beloond met een cadeaubon, die ze in ontvangst mochten nemen van de burgemeester.

 

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers