15-5-2023 maandag 15 mei 2023

Kaartverkoop reünie Het College Weert

maandag 15 mei 2023

Het College bestaat dit jaar maar liefst 375 jaar! En dat wordt gevierd met een grootse reünie op zaterdag 23 september. Van 14:00 tot 20:30 worden herinneringen opgehaald met iedereen die ooit aan de school verbonden is geweest. Bovendien zal ‘'Those were the days' de reünie met een knaller gaan afsluiten! Met een show vol meezingers, videoclips én beleving brengen de DJ's en oud-leerlingen van Het College Joep Roelofsen en Phil Aspers je terug naar de jaren 80, 90 en 00's.

Kaartverkoop
Kaarten zijn op dit moment te koop via www.college.nl/reunie. Om de organisatie rondom de reünie vóór de zomervakantie gereed te kunnen hebben, zal de kaartverkoop eindigen op zaterdag 17 juni a.s. Het is mogelijk om tot en met vrijdag 16 juni, 23:59 uur je kaartje te bemachtigen. Op dit moment gaat de teller al richting 1000 verkochte kaartjes! Mocht je nog twijfelen: niet doen! Haal je oud-klasgenoten over, koop een kaartje en kom samen herinneringen ophalen.


Blijf op de hoogte!
Het College heeft een eigen website speciaal voor het 375-jarig bestaan: www.college.nl/375. Wil je geen informatie omtrent de reünie missen? Meld je op deze website dan aan voor de reünie nieuwsbrief. Herinneringen ophalen kun je op de besloten facebook-pagina www.facebook.com/groups/hetcollege375jaar. Word lid en deel jouw herinneringen aan Het College. De facebookpagina heeft op dit moment maar liefst 3700 leden!

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers