31-3-2023 vrijdag 31 maart 2023

Eerste editie kledingbeurs Het Kwadrant succesvol

vrijdag 31 maart 2023

Op 30 maart vond op Het Kwadrant de eerste editie van de kledingbeurs plaats.

De leerlingenraad had een geweldig idee geopperd dat Het Kwadrant van harte omarmden: het organiseren van een tweedehands/nieuwe kledingbeurs. In deze dure tijd steunden zij uiteraard dit initiatief. Deze beurs was specifiek bedoeld voor de eigen leerlingen. Ze kijken tevreden terug op een zeer geslaagde avond! Veel leerlingen en ouders kwamen een kijkje nemen en konden gratis shoppen. Ze hebben veel leerlingen blij kunnen maken met nieuwe en tweedehands kleding.

Het was dan ook een zeer succesvolle activiteit die ze hopelijk nog een keer kunnen organiseren.

Divers (4)

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers