15-2-2023 woensdag 15 februari 2023

Leerlingen Terra Nigra runnen kledingwinkel

woensdag 15 februari 2023

Docent Verzorging Mens op het Terra Nigra College kreeg van MTB te vraag of ze mee wilden helpen op een kledingwinkel op te zetten en te runnen. Het antwoord was natuurlijk: Ja!

De afgelopen maanden hebben de leerlingen van de module Verzorging Mens keihard gewerkt om een succes te maken van de winkel. De leerlingen hebben het hele concept zelf bedacht, gemaakt en uitgevoerd. De directeur van de MTB heeft een bezoek gebracht en was heel tevreden over het resultaat.

1167 kledingstukken zijn de afgelopen weken in de kleding doorgeefwinkel van Podium34 en MTB Maastricht van eigenaar gewisseld. Op 14 februari heeft de winkel haar deuren tijdelijk gesloten. Maar de winkel zal opnieuw geopend worden met zomerkleding. De winterkleding die nog over was krijgt een goede bestemming. Alle items worden gedoneerd aan de kringloopwinkel én aan de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije.

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers