26-1-2023 donderdag 26 januari 2023

Jongeren op Stella Maris College ontdekken carrièremogelijkheden

donderdag 26 januari 2023

Jongeren zijn zich vaak niet bewust van de carrièremogelijkheden dicht bij huis.

Tijdens de lessen Loopbaanoriëntatie en –begeleiding (LOB) heeft Meet the Youngsters gastlessen op het Stella Maris College verzorgd waarin ze leerlingen hebben laten zien welke kansen er zijn in de eigen regio. Middels een mobiele escaperoom, een mini living lab en VR- brillen hebben jongeren geleerd om op een creatieve manier te ontdekken welke bedrijven en werkzaamheden er bestaan in de eigen buurt.

Wat is Meet the Youngsters?

Meet the Youngsters is een online carrière platform voor young professionals, studenten en alumni in Zuidoost Nederland. Het carrière platform dat je de mogelijkheid geeft om in contact te komen met innovatieve en inspirerende werkgevers. Meer informatie is te vinden op de website van Meet the Youngsters.

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers