1-9-2022 donderdag 1 september 2022

Meerssen en LVO schikken dispuut over misgelopen inkomsten na verlate verhuizing Stella Maris-leerlingen

donderdag 1 september 2022

De gemeente Meerssen en LVO zijn tot een schikking gekomen in hun langslepende dispuut over inkomsten die zijn misgelopen doordat Valkenburgse leerlingen van Stella Maris pas veel later naar Meerssen kwamen.

Scholenkoepel LVO en de gemeente Meerssen maakten in 2016 afspraken over de verhuizing van de Valkenburgse afdeling van het Stella Maris College naar Meerssen. In fases zouden de Valkenburgse vmbo-leerlingen naar de unilocatie in Meerssen komen. Ze kwamen ook, maar pas een paar jaar later dan was afgesproken. De gemeente liep daardoor geld mis.

Lees het volledige artikel van De Limburger, 1 september 2022

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers