12-9-2022 maandag 12 september 2022

Leerlingen van het Graaf Huyn College verzorgen een buitencinema op de Markt in Geleen

maandag 12 september 2022

Geleen hele week ondergedompeld in robots, spannende ‘peek booths’ en buitencinema tijdens innovatief Bright Festival. Circulariteit saai? Niet als je onder meer zelf een robot mag programmeren, een kunstsafari kan lopen of een openluchtfilm kunt zien. Het kan deze week op het Bright Festival in Geleen, waarbij alles draait om dit duurzame thema. „We willen het suffe imago hiervan doorbreken.”

Het festival wordt georganiseerd door Stadslabs Sittard Geleen, Chill (de innovatielabs van Chemelot), de gemeente Sittard-Geleen en MP Feesten Geleen. De hele week zijn er door het centrum van Geleen tal van activiteiten op het gebied van innovatie, circulariteit en duurzaamheid.

Lees het volledige artikel van De Limburger, 12 september 2022

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers