8-6-2022 woensdag 8 juni 2022

Technasium verwelkomt vanaf komend schooljaar vier nieuwe scholen

woensdag 8 juni 2022

Vanaf komend schooljaar mogen vier middelbare scholen officieel het predicaat Technasium voeren. Havo- en vwo-leerlingen kunnen vanaf dat moment voor het Technasium ook terecht op het Sint-Maartenscollege in Maastricht, Minkema College in Woerden, Oranje Nassau College Parkdreef in Zoetermeer en Rodenborch College in Rosmalen. Ze hebben in het afgelopen jaar aangetoond te voldoen aan de kwaliteitseisen die door Stichting Technasium worden gesteld om het predicaat te ontvangen. Op 1 juni 2022 is het predicaat officieel aan de nieuwe scholen uitgereikt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor alle technasiumscholen. Dat meldt Stichting Technasium.

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers