25-5-2022 woensdag 25 mei 2022

Erasmus+ project in Denemarken

woensdag 25 mei 2022

Leerlingen van het havo/vwo op het Sophianum in Gulpen gingen afgelopen week onder begeleiding van twee docenten naar het zonnige Deense eiland Læsø voor een vakoverstijgend Erasmus+ project!

In internationaal (Denemarken, Duitsland, België en Italië) groepsverband, hebben de leerlingen een ecologisch onderzoek verricht naar de fantastische flora en fauna binnen de verschillende biotopen (kust, zout-weide, duinen en wad) die het eiland te bieden heeft. Naast het uitvoeren van de onderzoeken, werd er genoten van de rust op het eiland, was er een volleybaltoernooi, een dessert competitie en werd er veel gefietst. 

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers