5-4-2022 dinsdag 5 april 2022

Stagebedrijven in het zonnetje gezet door leerlingen Stella Maris College

dinsdag 5 april 2022

Donderdag 31 maart 2022 waren stagebedrijven te gast op het Stella Maris College. De leerlingen verzorgden een diner voor de externe partners.

De vmbo-leerlingen van het keuzevak Presentatie & Styling hebben zich, onder leiding van de vak-docente, al een aantal weken bezig gehouden met de styling van het restaurant. De leerlingen van het keuzevak Evenementen hebben toegewerkt naar de voorbereiding van een groot diner met een 3-gangenmenu.

Bij binnenkomst werden de mensen ontvangen met champagne en toegesproken door de rector, dhr. Hausmans, en de stagecoördinator, mevr. Bindels. De vmbo- en mavo bovenbouwleerlingen kunnen voor een keuzevak van Dienstverlening & Producten kiezen voor een wekelijkse stageplek. Een mooi concept, maar niet mogelijk zonder de inzet van bedrijven. Ze werden dan ook in het zonnetje gezet en verwend met een heerlijk diner.

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers