21-4-2022 donderdag 21 april 2022

Eerstejaars VMBO Maastricht shinen op en naast de catwalk

donderdag 21 april 2022

Alle ingrediënten waren aanwezig op donderdag 14 april: een catwalk, licht en geluid, visagie, een hapje en een drankje, een enthousiast publiek en gemotiveerde licht gespannen leerlingen. Na 10 weken voorbereiding met allerlei praktische opdrachten rondom mode, was er dé modeshow.

Leerlingen van VMBO Maastricht beten het spits af op de catwalk. Van tevoren waren ze de make-up ingegaan en hadden de leerlingen zich in hun eigen gecreëerde kleding gehesen. De t-shirts die gedragen werden waren voor een goed doel. De mensen in het publiek ontvingen de leerlingen met enthousiasme onder het genot van zelfgemaakte hapjes van de leerlingen van de groep catering. Na de modeshow vertelden warenhuisketen Bijenkorf over duurzaamheid en over de projecten die ze op dit moment aan het uitvoeren zijn. Het thema duurzaamheid sloot mooi aan bij de eigengemaakte kleding van de leerlingen door middel van recycling.

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers