7-4-2022 donderdag 7 april 2022

College van bestuur LVO prijst wandelaars

donderdag 7 april 2022

Dinsdag 5 april 2022 waren Eugène Bernard en Sandra Holtjer, ons college van bestuur, aanwezig op het Sophianum in Gulpen. Desportieve deelnemers van de tweede 100K Challenge en de challenge Together Around The World kregen een medaille en een attentie uitgereikt.

De leerlingen, personeelsleden en ouders mochten een medaille in ontvangst nemen. Ook had de heer Bernard nog een presentie voor het Sophianum meegenomen: een beachvolleybalset. In een kleine toespraak prees Bernard de wandelaars en hun doorzettingsvermogen.

De 100K Challenge

Leerlingen en hun ouders, familieleden en vrienden hebben meegedaan aan de uitdaging om tijdens en na de kerstvakantie 100 kilometer te lopen. Ze mochten rennen of wandelen, in hun vrije tijd. Docent de heer Lipsch had dit bedacht om de kinderen zo veel mogelijk in beweging te houden tijdens de lockdown. 

De Together Around The World challenge

Tijdens Together around the world, motiveer je zoveel mogelijk mensen, leerlingen, ouders, medewerkers om samen 40.000 km af te leggen. Verder mocht natuurlijk ook!  Alles mocht: wandelen, hardlopen, fietsen (ook met elektrische ondersteuning), steppen, zwemmen, skeeleren, skateboarden, zeilen, surfen, noem maar op. 

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers