22-3-2022 dinsdag 22 maart 2022

Stella Maris College verzorgt diner voor externe partners

dinsdag 22 maart 2022

Op donderdag 31 maart 2022 vindt er een bijzondere samenwerking plaats tussen verschillende keuzevakken op het vmbo Stella Maris College in Meerssen. Leerlingen die op school twee keuzevakken volgen, werken samen aan het verzorgen van een diner waarbij veel externe partners donderdag zullen deelnemen.

Bedrijfsleven bloeit op

De externe partners zijn lokale bedrijven, zoals Zorgcentra Cicero, Thermae 2000, Action, Chateau Neercane, MIK kindervang, Landal Greenparcs, waarmee het Stella Maris College structureel samenwerkt om de keuzevakken met behulp van een beroepsgerichte stage vorm te geven. Het Stella Maris College wilt als streekschool op de kaart staan en merkt dat de samenwerking tussen de school en het bedrijfsleven opbloeit.

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers