7-3-2022 maandag 7 maart 2022

Schoolcabaret Sophianum Gulpen rekent af met ‘tante Corry’

maandag 7 maart 2022

Met ruim vier maanden vertraging gaat woensdag op scholengemeenschap Sophianum in Gulpen het schoolcabaret ‘Prikkels’ in première. Gelukkig weer voor een volle zaal. Al was het tot het laatste moment spannend.

‘Tante Corry’, noemen ze haar op het Sophianum. De coronapandemie heeft het leven op de scholengemeenschap in Gulpen de afgelopen twee jaar behoorlijk in de war gestuurd. Ook het tweejaarlijkse schoolcabaret heeft er flink onder te lijden gehad. „We waren eind vorig jaar bijna toe aan de laatste repetities toen de scholen opnieuw dicht gingen”, verzucht Nathalie Roebroeck van de toneelgroep. „Maar toen lag alles weer stil.”

Lees het volledige artikel van De Limburger, 7 maart 2022

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers