28-3-2022 maandag 28 maart 2022

Limburgs Schoolschaaktoernooi 2022

maandag 28 maart 2022

Woensdag 23 maart 2022 heeft het Limburgs Schoolschaaktoernooi op het Bernard Lievegoed College plaatsgevonden.

Leerlingen van verschillende scholen uit de provincie hebben deelgenomen aan deze spannende strijd. In teams van vier werd er in verschillende ronden gestreden voor de prestigieuze titel van beste Limburgs schaakteam! Leerlingen van alle leeftijden deden mee, van de basisschool tot aan de middelbare school. Met een nek-aan-nek race tussen verschillende teams van het voortgezet onderwijs was het spannend tot aan de laatste minuut! Ook bij de teams van de basisscholen was het spannend en zat de sfeer er goed in. Bij de basisscholen heeft een team van basisschool Scharn de trofee gewonnen. Bij de middelbare scholen is een team van het Porta Mosana College tot kampioen gekroond. Beide winnaars zetten de strijd voort bij de landelijke schoolschaakkampioenschappen!

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers