9-3-2022 woensdag 9 maart 2022

Eerste Oekraïense kinderen op school in Limburg aangemeld: ‘Laat gevluchte leraressen lesgeven’

woensdag 9 maart 2022

Het kabinet wil dat vluchtelingenkinderen uit Oekraïne snel onderwijs krijgen. Limburgse onderwijsstichtingen denken daar al over na. „Laat kinderen niet te lang wachten en schakel gevluchte Oekraïense leraressen in.”

...Ook het voortgezet onderwijs is voorbereid op Oekraïense kinderen. Bestuursvoorzitter Eugène Bernard van Limburgs Voortgezet Onderwijs denkt daarbij aan de Eerste Opvang voor Anderstaligen in Maastricht en Heerlen. Daar hebben ze jarenlange expertise...

Lees het volledige artikel van De Limburger, 9 maart 2022

 

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers