30-3-2022 woensdag 30 maart 2022

Bomenplantactie Bernard Lievegoed College

woensdag 30 maart 2022

Het Bernard Lievegoed College vindt het belangrijk om bij leerlingen het bewustzijn over en het zorg dragen voor milieu en natuur te vergroten. Daarom organiseerden ze het project: “Nieuw leven, nieuwe start” in klas 7 en 8.

De leerlingen van klas 8 hebben, met ondersteuning van het CNME, buurtplatform Heer – Maastricht en de gemeente Maastricht, het klimaatbos langs de A2 met wel 800 bomen uitgebreid. Iedere klas heeft ongeveer 200 boompjes geplant. Een mooie samenwerking van alle verschillende partijen! De leerlingen staan in de mentoruren nog stil bij de actie en gaan aan de slag met het verzinnen van een naam voor het nieuwe bos! Het buurtcomité plaatst een bord met deze nieuwe naam en de naam van de school.

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers