2-2-2022 woensdag 2 februari 2022

Van alleen online tot volledig fysieke open dagen: ‘Voor kinderen is de sfeer proeven op school zo belangrijk’

woensdag 2 februari 2022

...„Ondanks dat het volgens de huidige coronamaatregelen mag, hebben wij er al eerder voor gekozen om de leerlingen online te ontvangen”, zegt John Hausmans, directeur van het Stella Maris College in Meerssen. „Vorig jaar is dat niet tegengevallen. Het is niet ideaal, maar met filmpjes die we vertonen krijg je toch al een vrij goed beeld van hoe de school eruitziet.” Een paar dagen later zijn er in Meerssen beleefdagen voor alleen leerlingen...

Lees het volledige artikel van De Limburger, 2 februari 2022

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers