4-2-2022 vrijdag 4 februari 2022

Stella Maris College verzorgt Beleefcafé voor ouders en toekomstige leerlingen

vrijdag 4 februari 2022

Op het Stella Maris College werd er voor de ouders en toekomstige leerlingen een live uitzending gemaakt van het Beleefcafé. Er werd informatie gegeven over de school en er konden vragen gesteld worden.

Tijdens de live uitzending spraken leerlingen, leerkrachten en ook ouders van de ouderraad over het Stella Maris College. De muzikale intermezzo’s door Tjen van Weersch uit 5 VWO van het Stella, zorgde daarbij voor een sfeervol geheel.

De streaming gebeurde via YouTube. Voor de uitzending kwamen al vragen binnen via e-mail. Tijdens de streaming was dit ook mogelijk via Whatsapp en bleven de vragen binnenstromen. Deze werden in rap tempo verwerkt door een team, zodat deze live beantwoord konden worden.

Bekijk de uitzending

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers