18-1-2022 dinsdag 18 januari 2022

Leerlingen VMBO Maastricht lopen stage tijdens lockdown

dinsdag 18 januari 2022

De leerlingen van HBR (Horeca, Bakkerij, Recreatie) van het VMBO Maastricht lopen ook stage tijdens de lockdown.

HBR (Horeca, Bakkerij, Recreatie)

HBR is een brede opleiding waarin je als leerling te maken krijgt met verschillende onderdelen van de horeca, bakkerij en recreatie. Met het profiel HBR kunnen leerlingen veel kanten op. Leerlingen maken kennis met gastheerschap, de bakkerij, de keuken en recreatie.

 

Stage Muziekgieterij

Docenten Johan Pas en Walter Pirson bezoeken de leerling Tim Schwanen, een vierdejaars leerling van HBR. Hij loopt stage bij de Muziekgieterij, het POP-podium van Maastricht. Waar hij normaal gesproken kookt voor de lokale, nationale en internationale artiesten, wordt er nu tijdens zijn stage gekookt voor het personeel van de Muziekgieterij. 

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers