13-4-2024 zaterdag 13 april 2024

Cyberaanval uitgeverij Iddink

zaterdag 13 april 2024

Iddink Learning Materials BV is op donderdag 11 april getroffen door een cyberaanval. Hierover heeft Iddink ons na de aanval, vandaag, geïnformeerd. Iddink is leverancier van schoolboeken, (digitaal) leermateriaal en schoolspullen voor een aantal van onze scholen. De betreffende ouders worden geïnformeerd. Tijdens deze cyberaanval is er geen toegang verkregen tot de systemen van LVO.

Voor verdere informatie verwijzen wij naar de website van Iddink.

Bekijk ook de veelgestelde vragen van Iddink. Op deze pagina vind je meer informatie over de gevolgen van deze cyberaanval en welke stappen ze zetten. Iddink geeft in haar communicatie aan dat zij naar aanleiding van dit incident geen aanleiding ziet om het wachtwoord te wijzigen. Bekijk hun uitleg in de veelgestelde vragen

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers