14-3-2024 donderdag 14 maart 2024

Venrayse scholieren organiseren danceparty: ‘Voor onze generatie is niks te doen hier’

donderdag 14 maart 2024

In Schouwburg Venray is vrijdag Lumos, een danceparty voor jongeren vanaf zestien jaar, georganiseerd door scholieren van het Raayland College.

Als je vindt dat er voor jouw generatie niks te beleven valt in je stad of dorp, kun je twee dingen doen: erover mokken, of zelf de handen uit de mouwen steken en iets organiseren. Voor die laatste optie kozen vijf scholieren van het Raayland College in Venray. Het resultaat is een groots opgezette danceparty, vrijdag in de kleine zaal van Schouwburg Venray.

„Het is een uit de hand gelopen schoolopdracht”, zegt havoscholier Pim Jenniskens (17) in de foyer van het theater. Met klasgenoten Armaan Ayas (18), Jebbe Stevens (17), Just Verstappen (18) en Thies Derks (16) organiseert hij het evenement.

Lees het volledige artikel van De Limburger, 14 maart 2024

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers