5-3-2024 dinsdag 5 maart 2024

Een verbindende avond tijdens de buurtiftar op het Dendron College

dinsdag 5 maart 2024

Tijdens de ramadan wordt elke avond na zonsondergang het vasten verbroken met de iftar, de avondmaaltijd. Op het Dendron College wordt in samenwerking met Westenwind (samenwerking van de Norbertuswijk, de Mussenbuurt en In de Riet) een iftar georganiseerd op woensdag 20 maart.

Doe inspiratie op van de leraar van het jaar 

Ismail Aghzanay, leraar van het jaar in 2021, zal als spreker de avond vol humor in goede banen leiden. Ook wil hij mensen inspireren met inzichten zodat we morgen het verschil kunnen maken. 

 

Verbinding, leren van elkaar en goede gesprekken 

Gedurende de overheerlijke maaltijd kunnen deelnemers met elkaar in gesprek. Uiteraard sluiten we af met een kopje Marokkaanse thee. Voor degenen die willen is er gelegenheid tot gebed. En er is een henna-artiest aanwezig om handen te versieren met mooie ontwerpen.


Burgerschap 

Dit jaar lopen de christelijke vastentijd en de ramadan ongeveer gelijk. Tijdens de vastentijd is het gebruikelijk stil te staan bij degenen die het minder hebben. Deelname aan de iftar is gratis, maar het zou leuk zijn wanneer gasten een product mee zou nemen voor een donatie aan de Voedselbank.

Bekijk de flyer

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers