21-2-2024 woensdag 21 februari 2024

Meeloopdagen voortgezet onderwijs Weert/Cranendonck

woensdag 21 februari 2024

Binnenkort maken alle groep 8-leerlingen met hun ouders/verzorgers en leerkrachten op de basisschool een keuze voor een vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs. Een grote stap en belangrijke beslissing! Daarom nodigen Het Kwadrant, de Philips van Horne, Het College Weert én het BRAVO! College alle groep 8-leerlingen uit voor een meeloopmiddag. Zij ervaren dan hoe het op school is als alle leerlingen er zijn en krijgen antwoord op alle vragen die ze wellicht nog hebben. De meeloopmiddagen op de Weerterscholen vinden plaats op woensdag 6 en woensdag 13 maart 2024. Het BRAVO! College in Cranendonck organiseert de meeloopmiddag op woensdag 6 maart.

Programma en inschrijven
Alle leerlingen groep 8 hebben via hun basisschool een uitnodigingsbrief ontvangen. Inschrijven voor een meeloopmiddag kan tot en met maandag 4 maart. Kijk hiervoor op de websites van de scholen en klik op de button ‘meeloopmiddagen groep 8’. Hier vind je ook het programma van de betreffende school. Leerlingen zijn beide middagen welkom, maar kunnen per middag slechts één school bezoeken. Per school wordt op beide middagen hetzelfde programma aangeboden.


Praktijkonderwijs
Het Praktijkonderwijs op Het Kwadrant neemt niet deel aan de meeloopmiddagen. Indien ouders of leerlingen i.v.m. een (mogelijke) aanmelding meer informatie wensen over PRO (Praktijkonderwijs), dan kunnen zij contact opnemen met mevrouw Geelen via het algemene nummer van Het Kwadrant.


De aanmelddagen om je officieel in te schrijven bij de school van jouw keuze zijn van maandag 25 t/m vrijdag 29 maart 2024.

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers