16-2-2023 donderdag 16 februari 2023

Dorine Pepping benoemd tot rector Het College Weert en BRAVO! College Cranendonck

donderdag 16 februari 2023

Dorine Pepping is door het college van bestuur benoemd tot rector van Het College Weert en het BRAVO! College Cranendonck. Zij volgt hiermee interim-locatiedirecteur Janneke Jacobs op. Dorine start op 1 april 2023. Dorine is een ervaren schoolleider met een sterke visie op leiderschap: “Modern en kwalitatief sterk onderwijs voor alle leerlingen staat voorop, daartoe zijn docenten de sleutel en is goed personeelsbeleid cruciaal. De onderwijsondersteuning is als olie in de machine van de organisatie en verdient speciale aandacht.”

Als docent Nederlands en Engels startte zij haar carrière in het voortgezet onderwijs. Ze  groeide door tot conrector en rector. Als schoolleider bij diverse vo-scholen heeft ze zich in het bijzonder ingezet voor samenwerking tussen teams, gespreid leiderschap onderwijs- en organisatieontwikkeling. Op dit moment is zij interim-manager bij de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (KSE).

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers