21-2-2020 vrijdag 21 februari 2020

Sandra Holtjer benoemd tot lid college van bestuur van LVO

vrijdag 21 februari 2020

Sandra Holtjer is door de raad van toezicht benoemd tot lid van het college van bestuur van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO). Momenteel is Sandra Holtjer zakelijk directeur en lid van de raad van bestuur van het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Per 1 juni 2020 vormt zij samen met  Eugène Bernard het college van bestuur van LVO. De benoeming is voor vier jaar.

Sandra Holtjer brengt met haar jarenlange ervaring op het gebied van (financieel) management en algemeen bestuur de essentiële kennis en ervaring mee die passen bij de ambities en uitdagingen waar LVO en haar scholen nu en de komende jaren voor staan. De thema’s jeugd, maatschappij en cultuur vormen een rode draad in haar loopbaan, waarmee zij de nodige achtergrond heeft om samen met Eugène Bernard richting te geven aan de ambities die LVO wil waarmaken. Het college van bestuur wil de kwaliteit van het onderwijs in Limburg versterken, de medewerkers verbinden en de leerlingen inspireren. De raad van toezicht ziet uit naar een constructieve en plezierige samenwerking.

Over Sandra Holtjer

Sandra Holtjer studeerde Accountancy aan het NIVRA en de Universiteit van Amsterdam. Zij startte haar carrière bij financieel dienstverlener Deloitte en specialiseerde zich tot registeraccountant voor publieke en non-profit organisaties. In deze sectoren is zij in haar verdere loopbaan blijven werken. In 2008 stapte ze over naar de welzijnsorganisatie Stichting Wel.kom in Venlo als controller en manager financiën, ict en kwaliteitszorg. In 2012 werd zij benoemd tot zakelijk directeur en lid van de raad van bestuur van het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Hier is zij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, met onder andere mensen & organisatie, financiën & ict, faciliteiten, communicatie & marketing en kunstuitleen in haar portefeuille.

In haar nevenactiviteiten spelen maatschappij, jeugd, kunst en cultuur de hoofdrol. Sandra Holtjer is onder andere lid van de raad van toezicht van Stichting Trajekt en secretaris van het Jeugdfonds Cultuur Limburg.

Sandra Holtjer woont in Sittard, is getrouwd en heeft twee kinderen.

Sandra Holtjer

Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs

uitstekend onderwijs

>23500

leerlingen

> 30

locaties

> 2900

medewerkers