Docent Het Kwadrant toont kunstwerken tot mei in de KunstSalon bij Kasteel Daelenbroeck

6 november 2022

Zou het niet eens leuk zijn om Nederlandse en Iraanse kinderen een tekening te laten maken met het thema ‘familie’? Kunstenares Carmen Heemels toont het resultaat tot mei in de KunstSalon bij Kasteel Daelenbroeck.

Internationaal werken is Carmen Heemels inmiddels wel gewoon. De kunstenares uit Herkenbosch reisde al naar vele landen en legde zodoende contacten over de hele wereld. Zo ook in Iran, waar ze zelf al exposeerde. Een van haar vrienden in het land liet haar eens foto’s zien van enkele tekeningen die door kinderen daar waren gemaakt. Heemels was onder de indruk en bedacht samen met haar Iraanse kennis Abdolreza Rabeti een project waarbij Nederlandse en Iraanse kinderen van dezelfde leeftijd het thema ‘familie’ zouden uitbeelden.

Lees het volledige artikel van De Limburger, 6 november 2022

< Terug naar nieuwsoverzicht