Stella Maris College laat met vertrek naar Meerssen leegte achter in Valkenburg

11 juni 2021

Het Stella Maris College in Valkenburg sluit aan het einde van dit jaar definitief zijn deuren. Vanaf volgend jaar zitten alle leerlingen bij elkaar in Meerssen. Voor Valkenburg het einde van een tijdperk: voortaan is er geen middelbaar onderwijs meer in het toeristenstadje.

Verhuizing

In de zomervakantie vertrekt het Stella Maris definitief uit Valkenburg. De verhuizing van de vmbo-opleiding naar de hoofdvestiging in Meerssen is een paar keer uitgesteld, onder meer omdat de school daar eerst verbouwd moest worden, maar na het laatste eindexamen stopt schoolbestuur LVO dan toch met het middelbaar onderwijs in Valkenburg.

Lees het volledige bericht van De Limburger, 11 juni 2021

< Terug naar nieuwsoverzicht