Eindexamenleerlingen Raayland College en Dendron College hebben moeite met maken van studiekeuze

20 april 2021

Vanwege de coronamaatregelen kunnen hogescholen en universiteiten geen opendagen houden. Scholieren geven aan dat hierdoor het maken van een studiekeuze lastiger is geworden. Bij het maken van die keuze worden de leerlingen van het Raayland College begeleid door een decaan.

...Ime Rötjes uit Blitterswijck is eindexamenleerling op het Dendron College in Horst. Ze is van plan om communicatie en multimedia design te gaan studeren. Echter, ze vond het maken van die keuze heel lastig. "Ik ben zelf erg slecht in keuzes maken en ben snel bang dat ik de verkeerde keuze maak. Doordat alles online wordt georganiseerd kun je geen sfeer proeven bij de opleiding en school, terwijl dat juist erg belangrijk is.

Lees het volledige bericht van Hallo Venray, 20 april 2021

< Terug naar nieuwsoverzicht