VMBO Maastricht kijkt terug op succesvolle 100 km challenge

22 maart 2021

Een goed voorbeeld doet volgen. Op het Sophianum werd eenzelfde challenge al eerder georganiseerd. Gymdocent heeft samen met enkele collega's van het VMBO Maastricht de 100 km challenge opgezet.

De onderbouw leerlingen, enkele fanatieke leerlingen van de bovenbouw en docenten van het VMBO Maastricht hebben gedurende de maand februari meegedaan aan de VMBO 100 km challenge. Vanwege de lockdown was er geen fysieke gymles mogelijk en deze challenge was een prima alternatief om de leerlingen en docenten in beweging te krijgen. De bedoeling was om aan het einde van de maand in totaal 100 kilometer te hardlopen of te wandelen. Via de beweegapp Strava werden de resultaten online bijgehouden. Het competitie-element van de challenge zorgde tevens voor onderlinge uitdagingen. De docent handvaardigheid liep in totaal maar liefst 349 kilometer. De beste leerling liep totaal 216 kilometer. De top 10 van het eindklassement zal een kleine attentie ontvangen voor de prestatie die ze geleverd hebben. 

 

< Terug naar nieuwsoverzicht