Leerlingen van Praktijkonderwijs Het Kwadrant hebben meegeholpen met het inpakken van paasattenties

27 maart 2021

In de aanloop naar Pasen hebben de Weerter Minimagroep en Doen-e-Woud samen 356 alleenstaanden en gezinnen blij kunnen maken met een kleine paasattentie. “Aan de deuren waren weer vele hartverwarmende reacties van mensen die blij waren weer eens iemand te zien, uiteraard op veilige afstand.”, aldus de initiatiefnemers.

Bijzonder leuk om te vermelden is dat leerlingen van het Praktijkonderwijs van het Kwadrant onder leiding van klassenassistent Khadija een groot deel van het inpakwerk hebben verzorgd. Henk, Judy en Daiene van de Weerter Minimagroep hebben ook een steentje bijgedragen om dit voor elkaar te krijgen.

Lees hier het volledige artikel van Weert de Gekste, 27 maart 2021

< Terug naar nieuwsoverzicht