Scholen maandag dicht vanwege winterse weer

7 februari 2021

Vanwege het winterse weer besluiten steeds meer (basis)scholen in Nederland om maandag nog dicht te blijven en het online onderwijs met één dag te verlengen. Ook de SPOVenray-basisscholen in de gemeente Venray blijven gesloten. Dat heeft het schoolbestuur zondagavond in een brief aan de ouders/ verzorgers van de leerlingen medegedeeld. De scholen zouden juist maandag weer opengaan na een lange sluiting door de coronamaatregelen.

..Ook Montessorischool Venray en het Raayland College blijven maandag dicht vanwege het winterse weer. Datzelfde geldt voor de scholen in de gemeenten Horst aan de Maas en Boxmeer. Er wordt wel online les gegeven...

Lees het volledige artikel van Peel en Maas, 7 februari 2021

< Terug naar nieuwsoverzicht