Leerlingen van Terra Nigra Praktijkonderwijs behalen praktijkverklaring

5 februari 2021

Leerlingen van Terra Nigra Praktijkonderwijs volgen sinds afgelopen schooljaar 2019-2020 groepsstage bij Annex BV.

v.l.n.r. Jos Geurtz (Annex BV), Rolf Hendriks (Terra Nigra), Fred Heuts (Annex BV)

 

Dit is begonnen met een pilot, maar sinds dit schooljaar kunnen leerlingen mét hun praktijkdocent (midden) gaan oefenen in het werkveld. Vanuit Annex BV worden de leerlingen begeleid in hun specifieke opdrachten in het groen (links). Elke maandag zijn de leerlingen van Terra Nigra dan ook te vinden bij de Observant/ENCI groeve in Maastricht.

Tijdens deze groepsstage werken leerlingen aan assisterende vaardigheden. Daarvoor hebben ze in januari 2021 hun praktijkverklaring weten te behalen. Dit certificaat is een referentie van de praktijkopleider over de uitvoering van de (afgesproken) werkprocessen in het betreffende leerbedrijf.

< Terug naar nieuwsoverzicht