Huiswerk maken: van Mr. Chadd krijg je binnen 10 seconden antwoord op lastige vragen

4 februari 2021

Steeds meer Limburgse middelbare scholen zoeken in deze coronatijd manieren om leerlingen te kunnen helpen bij het huiswerk. De online huiswerkhulp Mr. Chadd is daar één van.

...„Het grote voordeel is dat een leerling binnen tien seconden een antwoord krijgt van een student die goede uitleg kan geven over dát vak”, verklaart projectleider Frank Stals van Het College. „We leven in een bijzondere tijd en een leraar kan nu eenmaal niet ’s avonds alle mails van leerlingen beantwoorden. Bovendien, als je vastloopt met een vak, wil je meteen antwoord, zodat je verder kunt.” Het College heeft voor de ruim duizend leerlingen op de hele school een account aangeschaft tot juli. Betaald uit subsidies en de zogenaamde achterstandsgelden...

Lees het volledige artikel van De Limburger, 2 februari 2021

< Terug naar nieuwsoverzicht