Ondernemend VMBO Maastricht zorgt voor cateringlessen en afhaalmenu

12 januari 2021

Door corona ligt het sociale leven een beetje stil. Leuke dingen die we als normaal ervaren, zijn nu ineens niet meer mogelijk. De horeca gaat voorlopig niet open en er worden diverse beperkingen opgelegd door de overheid. Deze beperkingen hebben ook invloed op de scholen en de manier van lesgeven.

Volgens de richtlijnen kan het schoolrestaurant van VMBO Maastricht “De Bonnefooi” helaas niet open en kunnen de leerlingen ook niet meer naar hun stagebedrijven, omdat deze gesloten zijn.  

De leerlingen van de afdeling HBR gaan daarom iedere woensdag afhaalgerechten bereiden die dan tegen een gereduceerde prijs afgehaald kunnen worden. Ze maken het menu iedere week bekend via de website van VMBO Maastricht. Bestellen kan via bonnefooi@vmbomaastricht.nl.

 

  

  

< Terug naar nieuwsoverzicht