Geen open huis, wel een virtuele rondleiding voor het Bouwens

11 januari 2021

Normaal gesproken nodigt het Bouwens in januari alle leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders uit om een kijkje te komen nemen op school. De leerlingen leren het gebouw dan al een beetje kennen en maken kennis met de leraren die er les geven. Dat is dit jaar helaas allemaal anders. De coronamaatregelen maken het onmogelijk om op dit moment een open huis te organiseren en iedereen op het Bouwens rond te laten kijken.

Virtuele rondleiding

Omdat het Bouwens deze leerlingen en hun ouders evengoed de kans wil geven om kennis te maken, heeft de school een virtuele rondleiding gemaakt. Op vrijdag 29 januari kun je gewoon binnen kijken vanaf je eigen luie stoel! Tijdens de rondleiding krijg je informatie die je normaal gesproken ook tijdens het open huis zou hebben gekregen. Je vindt onder andere korte filmpjes over de verschillende vakken, het gymnasium, de Bouwens Toptalentklas en de techniekopleiding. Uiteraard kun je ook zelf dingen doen. Zo zitten er opdrachten en een quiz verstopt in de virtuele tour. Hiermee kun je echte prijzen winnen!

 

Op 29 januari worden er tevens online presentaties gegeven over de Bouwens Toptalentklas, BouwensXplore en de Vakmanschapsroute (techniekopleiding). Deze vinden plaats om 16:00, 18:00 en 20:00 uur. De presentaties worden elk drie keer gegeven. Meer info: www.hetbouwens.nl/groep-7-8/kennismaken/openhuis2021/.


Ben jij erbij?

Kies jij dit jaar of volgend jaar voor een school voor voortgezet onderwijs? Kom dan online kennismaken tijdens dit virtuele open huis op vrijdag 29 januari 2021. Aanmelden kan tot en met vrijdag 29 januari, 10:00 uur via www.hetbouwens.nl/groep-7-8/kennismaken/openhuis2021/. Het Bouwens stuurt je die dag om 11:00 uur de link naar de virtuele rondleiding toe.

 

Red je het niet om die dag de hele rondleiding te doen? Geen probleem, de virtuele rondleiding blijft ook na die dag op de website staan.

 

Liever persoonlijk contact?

Heb je tijdens of na het kijken van de virtuele rondleiding nog vragen? Geen probleem! Op 29 januari tussen 15.00 uur en 20.30 uur zit er een team voor je klaar om je telefonisch te woord te staan. Heb je een vraag over het onderwijs, de zorg en begeleiding of misschien een vraag aan onze instroomcoördinatoren? Bel dan 077 - 3068888.

 

Heb je nog vragen?

Ingrid Hebben, Evelien Jakobs en Jeanine Bos beantwoorden al jouw vragen over het Bouwens, de lessen en alle andere activiteiten. Je kunt ze bereiken via instroom@hetbouwens.nl of door te bellen naar: 077 - 306 88 88.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht