TV-uitzending documentaire Project Vrij Zijn

6 mei 2020

Ter viering van 75 jaar bevrijding hebben verschillende middelbare scholen uit de Euregio gezamenlijk het project "Vrij Zijn" uitgevoerd. Door de huidige situatie kan dit betekenisvolle en vooralsnog zeer succesvolle project helaas niet in de week van de Nationale Bevrijding worden afgerond, zoals dit oorspronkelijk gepland was.

Maar.. Het Paul Julius- ReuterBerufskolleg uit Aken heeft samen met het Broeklandcollege uit Hoensbroek een indrukwekkende documentaire gemaakt. Het is geen toeval dat de titel van de documentaire dezelfde titel draagt als het project, docenten van diverse scholen, waaronder ook het Grotius-college werken al jaren grensoverschrijdend samen.

De officiële première van de documentaire staat gepland op 18 september in Aken, maar in overleg met de redactie van voormalige LOO-TV is er een voorpremière geregeld.

Op 6, 7 en 8 mei krijgt iedereen de gelegenheid om deze euregionale leerlingendocumentaire te bekijken, op Zo NWS, om 10.00, 14.00 18.00 en 22.00 uur.  

< Terug naar nieuwsoverzicht