Digitale schoolexamens op het Stella Maris College te Meerssen

8 mei 2020

Woensdag 6 mei zijn de digitale schoolexamens op het Stella Maris College te Meerssen van start gegaan. Onder toeziend oog van docenten Erwin Kerstges en Ivo Cox hebben de examenkandidaten vandaag van thuis hun schoolexamen biologie gemaakt.

Maandag 4 mei vonden de laatste voorbereidingen plaats: alle examenkandidaten havo en vwo hebben een oefentoets gemaakt in It’s learning waarbij tevens de opstelling van de camera en de inrichting van de werkplek werden gecheckt.

Het is mooi om te constateren dat alle leerlingen op tijd startklaar waren en alles naar wens is verlopen. Het directieteam is enorm trots op alle examenkandidaten en docenten die ervoor gezorgd hebben dat de leerlingen op deze unieke wijze hun examen kunnen afronden.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht