Kunstproject Philips van Horne: Wall of hearts

22 april 2020

De vakgroep Beeldende Vorming van de Philips van Horne, is op initiatief van een docent beeldende vorming, gestart, met het kunstproject: ‘Wall of Hearts’. Elke leerling in de onderbouw is gevraagd om een aantal harten, zowel 2- als 3 dimensionaal, digitaal in te sturen via de digitale lesomgeving. Maar ook collega’s, ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn dit initiatief gaan ondersteunen en doen ook enthousiast mee. Al deze harten samen vormen dan uiteindelijk een muur van harten.

Deze ‘Wall of Hearts’ is vanaf dinsdag 21 april te zien op de ramen bij de hoofdingang van de Philips van Horne. Zo kunnen ze hun steun betuigen aan alle mensen uit de zorg die zo hard aan het werk zijn, maar ook aan alle ouders, leerlingen, docenten en aan iedereen die er het beste van probeert te maken in deze moeilijke tijd… De inzendingen stromen nu binnen zodat ook na 21 april het kunstproject ‘Wall of Hearts’ zal blijft groeien.

< Terug naar nieuwsoverzicht