Locatiedirecteur Cisca Zweers neemt afscheid van het Raayland College

16 januari 2020

Met ingang van 1 maart neemt locatiedirecteur Cisca Zweers afscheid van het Raayland College. Ze is benoemd tot rector van het Theresialycheum in Tilburg.

Cisca Zweers is op de kop af 5 jaar in dienst geweest van het Raayland College als locatiedirecteur, waarvan de eerste drie jaar samen met Karen Schalkwijk. Ze heeft een belangrijke rol gespeeld bij verschillende ontwikkelingen op school, zoals het maatwerkonderwijs, passend onderwijs en de verdere ontwikkeling van techniekonderwijs.

Daarnaast heeft zij samen met de onderwijscollega’s van o.a. SPOV, het speciaal onderwijs, vervolgonderwijs en andere belangrijke partners zoals de gemeente, het bedrijfsleven en diverse instanties toekomstgerichte mogelijkheden verkend voor het onderwijs in Venray en omgeving. Deze bijdragen vormen belangrijke bouwstenen in de huidige fase van kansrijke ontwikkelingen voor ons onderwijs.

Het bestuur van Stichting LVO zet in overleg met de schoolleiding van het Raayland College het proces van opvolging in gang.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht