Petra Stuit nieuwe directeur Vmbo Maastricht

7 mei 2019

Petra Stuit is per 7 mei 2019 benoemd tot de nieuwe directeur van VMBO Maastricht. Met haar komst heeft de school wederom een permanente directeur. Sinds januari 2018 werd de school achtereenvolgens geleid door interim-directeur Loek de Veen en waarnemend directeur Jeffreye Vossen.

De afgelopen maanden zijn door alle betrokkenen rond VMBO Maastricht goede en noodzakelijke stappen gezet in het herstelproces van de school na de examencrisis van afgelopen jaar. Petra Stuit zal hierop voortbouwen. Herstel van vertrouwen in de school is hierbij haar belangrijkste opdracht.

Over Petra Stuit

Petra Stuit heeft ruime ervaring in managementfuncties binnen het onderwijs, zowel in het MBO als in het HBO. Haar laatste functie was manager onderwijs voor Sociale Studies bij Fontys Hogeschool.

De Eindhovense gaat haar kracht inzetten om de positieve veranderingen in het onderwijs van VMBO Maastricht verder te ontwikkelen: “Ik zie mezelf als een gedreven en resultaatgerichte manager,” vertelt zij. “Ik houd me graag bezig met de groei van mensen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ook geeft ze aan met vertrouwen en enthousiasme aan de aan haar toevertrouwde opdracht te zullen werken.

Petra Stuit heeft inmiddels kennisgemaakt met het team van VMBO Maastricht.

< Terug naar nieuwsoverzicht