Nieuwe directeuren voor drie scholen in Maastricht

20 mei 2019

Drie scholen in Maastricht hebben een nieuwe, vaste directeur. Inmiddels is Petra Stuit gestart als directeur voor VMBO Maastricht en heeft Peter-Mathijs Linsen kennisgemaakt bij het Bonnefanten College. Na de zomervakantie start Tim Neutelings als nieuwe directeur van het Porta Mosana College.

Petra Stuit voor VMBO Maastricht

Petra Stuit heeft ruime ervaring in managementfuncties binnen het onderwijs, zowel in het MBO als in het HBO. De Eindhovense gaat haar kracht inzetten om de positieve veranderingen in het onderwijs van VMBO Maastricht verder te ontwikkelen: “Ik zie mezelf als een gedreven en resultaatgerichte manager,” vertelt zij. “Ik houd me graag bezig met de groei van mensen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.” Ze zal met vertrouwen en enthousiasme aan de haar toevertrouwde opdracht werken.

 

Peter-Mathijs Linsen voor Bonnefanten College

Peter-Mathijs Linsen, voorheen lid van de centrale directie Parkstad, is per 6 mei benoemd tot locatiedirecteur van het Bonnefanten College Maastricht. Hij is iemand uit de eigen gelederen en een zeer ervaren schoolleider. Peter-Mathijs is direct na de meivakantie gestart en maakt bewust de keuze voor het directeurschap bij Bonnefanten College: “Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen. Samen bouwen aan een nieuwe toekomst door vertrouwen te geven, dat is mijn belangrijkste opdracht.” Door het directeurschap aan de Bonnefanten College te aanvaarden keert hij terug naar waar zijn hart ligt: een verschil maken in het onderwijs, dicht bij de mensen.  

 

Tim Neutelings voor Porta Mosana College

Als teambuilder heeft Tim Neutelings volop lef en ambitie om de kwaliteit van het onderwijs in Maastricht verder te brengen. In samenwerking met zijn collega’s van het Sint-Maartenscollege en VMBO Maastricht wil hij bouwen aan de gezamenlijke cultuur en visie van de brede scholengemeenschap in Oost. “Ik kijk ernaar uit om met een frisse blik naar de binnenkant van Porta Mosana te kijken. Graag leer ik alle betrokkenen snel en goed kennen. Daar ga ik ook de tijd voor nemen, zodat ik de cultuur, de beleving en alle speerpunten goed op het vizier heb. Van daaruit hoop ik samen met iedereen binnen de school verder te kunnen gaan bouwen aan een nóg betere school, met een mooie toekomst. Ik heb er echt zin in!” 

< Terug naar nieuwsoverzicht