LVO: ‘We moeten eerlijk zijn en geen lucht verkopen’

3 februari 2019

De onderwijskoepel LVO ligt onder het vergrootglas sinds het examendebacle op het VMBO Maastricht. Is het geschonden imago een thema tijdens de open dagen, die op de LVO-scholen gehouden worden?

Marij Dings van het Bonnefanten College in Maastricht, sinds negen maanden interim-directeur, wil er niet omheen draaien. De negatieve publiciteit rond onderwijskoepel LVO, waarvan het Bonnefanten deel uitmaakt, heeft haar niet onberoerd gelaten. „Het verleden heeft impact gehad, je staat machteloos. Dat gevoel was er ook bij de docenten. Maar wat geweest is, laten we achter ons. We werken hard aan de toekomst, moeten eerlijk zijn en geen lucht verkopen”, vat ze haar gevoel samen.

Lees hier het volledige artikel van De Limburger, 3 februari 2019

< Terug naar nieuwsoverzicht