Kerstmarkt op Emmacollege

13 december 2019

Op vrijdag 13 december organiseerde het Emmacollege van 18.30 tot 21.00 uur een drukbezochte kerstmarkt in de aula en de nieuw verbouwde A-vleugel van de school, waarvoor naast alle ‘eigen’ ouders en leerlingen ook ouders en leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool waren uitgenodigd.

Tijdens dit gezellige en sfeervolle evenement konden de bezoekers slenteren langs verschillende kraampjes waar zowel lekkere hapjes als kerstspullen die de leerlingen van het Emmacollege tijdens talenturen hadden vervaardigd, aan de man werden gebracht. Een kerstkoor dat was samengesteld uit personeel en leerlingen luisterde de happening op muzikale wijze op.

Ook werd de opbrengst van de actie voor de Voedselbank bekendgemaakt.

Het Emmacollege overweegt nu om van het evenement een jaarlijkse traditie te maken.

     

< Terug naar nieuwsoverzicht