Leerling Philips van Horne wint het Junior Songfestival 2019

1 oktober 2019

Zaterdag 28 september jl heeft Matheu Hinzen, leerling van het Philips van Horne, de finale van het Junior Songfestival 2019 gewonnen. Hij mag Nederland gaan vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in Polen.

Matheu Hinzen trad op met het nummer; Dans met jou. De vak- en kinderjury en de kijkers thuis hadden de taak om de finale-acts te beoordelen. Matheu kreeg genoeg punten om de finale overtuigend te winnen.

Hij gaat zich de komende tijd voorbereiden op het Junior Eurovisie Songfestival. Deze voorbereiding is elke vrijdag te volgen op juniorsongfestival.nl en het eigen YouTube kanaal.

Vanaf zaterdag 26 oktober 2019 wordt er elke zaterdag een update over de Junior Songfestival winnaar in Zapplive uitgezonden. Op NPO Zapp wordt vanaf dinsdag 19 november 2019 elke dag een Junior Eurovisie Update uitgezonden, waarin de belevenissen van Matheu te volgen zijn.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht